09-07-06

Een hele dag stilte

Een hele dag stilte

Op de begrafenis van zijn werknemer Guido De Moor heeft de NMBS in alle stations 1 minuut stilte in acht genomen.

Guido De Moor werd door ontaarde Marokkanen op een Antwerpse lijnbus neergeslagen en in elkaar getrapt tot hij dood bleef liggen. Hij was de zoveelste in de rij, maar de eerste die ter plaatse overleed.

De slachtpartij schokte het hele land, de Scheldestad in het bijzonder. Ze schokte ook de politieke wereld. Niet omdat ze zo gruwelijk en onaanvaardbaar was in een beschaafde maatschappij, maar omdat ze slecht uitkwam voor de politiek correcte agenda.

De linkse kerk had nog maar net een opdoffer te verwerken gekregen met de mp3-moord en die slag proberen te verwerken met een ‘succesje’ toen in Antwerpen een blanke jongen wild om zich heen schoot naar een Turkse en een Malinese vrouw en daarbij jammer genoeg (collateral damage) ook een Vlaams kindje doodde.

Terwijl deze laatste moordpartij onmiddellijk omgezet werd in een (mislukte) politieke betoging en de recuperatie nog volop bezig was, trapten 6 Marokkanen met hun vuile voeten door deze strategie en op Guido De Moor.

Onmiddellijk gingen de grootste strategische geesten rond de tafel zitten om te bepalen hoe ze de schade konden beperken. Daartoe volgden ze een internationaal beproefd stappenplan:
...
...
Lees het hele artikel op: www.vrijvanzegel.net

08:29 Gepost door Luc van Balberghe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |