12-05-06

Geschiedenisvervalsing

Geschiedenisvervalsing

 

(...)

Bij deze moordpartij is het woord ‘racisme’ absoluut misplaatst. De werkelijke drijfveer is ‘te lang opgekropte machteloosheid’. Het is een verschrikkelijke en verwerpelijke daad van iemand die elke dag geconfronteerd wordt met een maatschappij die het bloed onder nagels wordt uitgetergd.

 

Niet alleen Hans, maar zovele ministers, parlementairen, burgemeesters, land- en kerkvorsten, journalisten en het hele linkse establishment hielden gisterenochtend mee hun vinger aan de trekker en hebben bloed aan hun handen.

 

Zij zijn er zich zelfs niet van bewust dat ons land volloopt met al dan niet in Gothic vermomde moordenaars, die elk moment door het lint kunnen gaan omdat ze jarenlang bedrogen werden door platte demagogen met dezelfde fascistoïde methodes als in de colleges van de jaren ’60. .

 

Als later een tv-serie wordt gedraaid over de bloedige en genadeloze revolte van de Vlamingen tegen vreemde overheersers, dan hoop ik – ter correcte informatie van de volgende generaties - dat vooral de periode 1960-2006 aan bod komt.

 

LEES HET HELE ARTIKEL OP: www.vrijvanzegel.net

20:16 Gepost door Luc van Balberghe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |