14-04-06

Onderontwikkelde roversbenden

Onderontwikkelde roversbenden

 

De mensen snappen het niet meer. Een winkelier mag, op straf van 1000-en euro boete, geen voorbijgangers waarschuwen voor een crimineel waarvan de misdaden bewezen want gefotografeerd zijn. Een juwelier mag zijn broodwinning en have en goed niet verdedigen tegen nietsontziende, gewetenloze gangsters. Deze feiten mag je zelfs niet luidop vermelden, want dan gebruik je demagogische taal.

...

De Europese Unie schrapt ondertussen alle woorden uit het woordenboek die islamofascisten zouden kunnen pikeren.

...

Tindemans was de grootste leugenaar en volksmisleider die Vlaanderen ooit kende. Martens, Dehaene, Van Miert, Verhofstadt,... lopen in zijn voetspoor.

...

Misschien, hebben ze toch gelijk? Ik zie hun gelijk niet, maar laat de deur op een kier. Ik zie ook de intellectuele waarde niet van een Bert Anciaux of Jos Geysels. Ik wacht nog altijd op het eerste argument van onelinerkoning Louis Tobback en de vleesgeworden verzuring Etienne Vermeersch. Maar als ze weten waaróm zij alle verworvenheden van onze westerse cultuur niet wensen over te laten aan onze kinderen en kleinkinderen, maar alles te grabbel gooien aan onderontwikkelde roversbenden, dat ze het ons dan asjeblief zéggen!

 

LEES HET HELE ARTIKEL OP WWW.VRIJVANZEGEL.NET

15:19 Gepost door Luc van Balberghe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.