26-03-06

Flup Flop

Flup Flop

 

Wat al jaren gefluisterd wordt, stond toen plots in de krant: le Prince Philippe is een blok aan het been, waardeloos op een economische missie, ongeschikt voor een protocolaire opdracht, niet gewenst om ooit koning te worden.

 

Het moet inderdaad niet leuk zijn om zoiets te lezen (of vertaald te horen voorlezen) over je bloedeigen zoon. Dié wel. Het heeft Koning Albert zeer diep in het hart getroffen, verklaarde hij aan VTM-journalist Reinout Goddyn. Koning Albert weet ongetwifjeld hoe pijnlijk familieaangelegenheden kunnen aanvoelen. Zijn dochter Delphine kan hem dat perfect vertellen. Zijn ander, in Antwerpen aan de bedelstaf geraakt, buitenechtelijk kind kan dat ook. Prins Laurent daarentegen heeft de Italiaanse abondance in de genen.

 

Voor Philippe zal het ook niet leuk zijn dat hij een job moet doen waarvan hij weet dat hij er niet voor geschikt is en er voortdurend op wordt aangekeken. Of is het nog erger? Denkt hij, dat hij er wél bekwaam voor is en luistert hij niet naar zijn dure, maar even wereldvreemde  adviseurs? Is hij al zover gefabioliseerd dat hij gelooft dat de Allerhoogste hem leidt in zijn woorden en daden?

 

In dat geval moeten we dringend een Koninklijke PAAZ-suite installeren.

 

......

 

Lees het hele artikel door hier te klikken: www.vrijvanzegel.net

09:34 Gepost door Luc van Balberghe | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

20 TW6YV

Gepost door: ANAS | 12-06-07

De commentaren zijn gesloten.