11-02-06

Weekendwoordspelingen

B...

 

In een zeemansdorpje woonde eens een meisje, genaamd Barbara.

 

Barbara maakte de allerlekkerste rabarberpudding van de hele streek en iedereen was zo gek op de rabarberpudding van Barbara dat men haar Rabarberbarbara noemde.

 

Omdat Rabarberbarbara op een gegeven moment zo bekend was geworden met haar rabarberpudding, besloot ze om haar eigen bar te openen. Natuurlijk noemde zij haar bar de Rabarberbarbarabar.

 

Rabarberbarbara had in haar Rabarberbarbarabar nogal wat vaste klanten. De  veruit meest bekende klanten waren 3 barbaren die regelmatig van Rabarberbarbaras rabarberpudding genoten in de Rabarberbarbarabar. En omdat deze barbaren zo vaak in de Rabarberbarbarabar kwamen om de Rabarberbarbarabarrabarberpudding  te eten, kregen zij op een gegeven moment de bijnaam 'rabarberbarbarabarbarbaren’!

 

De rabarberbarbarabarbarbaren hadden natuurlijk ook lange stoere baarden, en deze werden de rabarberbarbarabarbarbarenbaarden genoemd.

 

Wanneer de rabarberbarbarabarbarbaren hun rabarberbarbarabarbarbarenbaarden wilden verzorgen, dan gingen zij altijd naar de barbier.

 

De rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbier.

 

(Met dank aan Tomtcho)

16:15 Gepost door Luc van Balberghe | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Labalbel je zal maal zo'n balbaal zijn met een splaakgeblek..ochalme !

Gepost door: Geert | 12-02-06

De commentaren zijn gesloten.