14-01-06

De ultieme levensloop

De ultieme levensloop


Het
meest oneerlijke aan het leven is de manier waarop het eindigt. Ik bedoel daarmee, ja  het leven is hard, het kost je je leven en wat krijg je ervoor terug? Je gaat dood!

Daarom denk ik dat het leven eigenlijk andersom zou moeten zijn, ongeveer zo.....


Eerst ga je dood, dan heb je dat alvast achter de rug.

Dan breng je een aantal jaren door in het bejaardentehuis. Een beetje bingo spelen, een kaartje leggen, wat macramé en wat bloemschikken met de ergotherapeuteraarster. Je begint steeds beter te zien en te horen. Langzamerhand krijg je zelfs een beetje haar. Je wederhelft ziet er elke dag mooier uit en dat beïnvloedt (seksuele) gevoelens waarvan je niet wist dat ze bestonden. Er wordt goed voor je gezorgd tot je er op je 65ste wordt uitgegooid omdat je te jong bent.


Vervolgens krijg je van je baas een gouden horloge en je begint te werken. Je vangt rustig aan, met veel vrije dagen. Naarmate je langer werkt, word je alleen maar minder gestresst. Je seksuele gevoelens doen zich steeds maar feller gelden, omdat het lichaam van je levenspartner nu echt goddelijke vormen begint aan te nemen.


Na zowat 40 jaar ben je jong genoeg om er eens wild tegenaan te gaan. Aan school hoef je nog niet te denken. Je gaat elk weekend feesten, probeert alcohol en drugs uit, want over 25 jaar is het toch allemaal afgelopen.


Je neemt lekkere vakanties naar Spanje of Turkije en gaat iedere winter (après-) skiën, want je hebt 40 jaar een goede baan gehad en dus geld zat!

Nu ben je klaar om je studententijd in te gaan, je verkent laveloos de wereld van alcoholische drankjes en XTC-tjes. Leren en huiswerk maken? Joh, das niet nodig, je hoeft toch niet meer te werken.


Op je 12de ga je naar de basisschool. Je hebt geen enkele verantwoordelijkheid en je kan zoveel spelen als je wilt.

Vervolgens
word je een baby. Je wordt aan de lopende band geknuffeld en vertroeteld en tenslotte kruip je lekker in een jonge vrouw. Daar breng je de laatste 9 maanden al zwevend door.


En het mooiste komt nog: je eindigt als een spetterend… orgasme!

14:39 Gepost door Luc van Balberghe | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Nooit gedacht. Zeer goede doordenker.

Gepost door: Marc Dhaenens | 19-01-06

Denkwijze De mensen zouden eens wat meer op deze manier moeten leren denken. Oplossingen liggen soms zo voor de hand maar men zoekt het altijd zo ver weg... In ieder geval, het is tijd voor mijn bingonamiddag (batterijen opladen voor als ik met mijn gouden horloge weer aan de slag ga in het werkleven binnen enkele jaren...)

Gepost door: jouw 'orgasme' | 20-01-06

  In sommigen hun geval had hun moeder dat ogasme beter doorgeslikt.

Gepost door:   | 20-01-06

De commentaren zijn gesloten.